A început dezinsecția în parcul Maica Teofana

Parcul Maica Teofana se învecinează cu Șoseaua Chitilei, Strada Maica Teofana, Strada Matei Corvin și Strada Herminei.

Cu o suprafața de doar 3.842 mp, parcul Maica Teofana este perfect pentru cei mici care doresc să facă o evadare rapidă alături de părinți sau bunici la adăpostul copacilor. Parcul dispune de un loc special amenajat pentru copii cu leagăne, tobogane și cățărare pe funii, astfel putând să umpli o după-amiază într-un mod activ și sănătos.

Nefiind un parc foarte mare este avantajos, fiind destul de ușor să aveți ochii pe toată lumea (ceea ce este foarte util dacă aveți mai mulți copii în grijă), de asemenea, parcul are o mulțime de umbră, cu alei bine întreținute și o zonă mare cu iarbă.

În cazul în care v-ați uitat apa acasă, parcul este prevăzut și cu cișmea. În ceea ce privește siguranța, parcul este monitorizat video. Ca orice parc din sectorul 1, parcul Maica Teofana este prevăzut cu rețea WI-FI gratuită.

Pentru ca cetățenii sectorului să se bucure de curățenie și buna dispoziție, Administrația domeniului public sector 1 împreună cu directorul adjunct Alin Vieru acoperă tot ce înseamnă spațiu verde sau locuri de joacă și recreere cât și buna funcționare a fântânilor arteziene, simbol al urbanismului și civilizației, oferind zonei în care sunt amplasate un aspect estetic și relaxant. Fântânile nu au doar un rol decorativ, apa aduce un pic de răcoare în zilele fierbinți de vară și insuflă o energie pozitivă celor din jur.

Cel mai bun mod de relaxare este o plimbare în parc, motiv pentru care ADP Sector 1 desfășura tratamente de dezinsecție pentru combaterea căpușelor din parcurile și locurile de joacă din Sectorul 1. În acest scop, se va acționa atât ziua, cât și pe timpul nopții, în toate locațiile incluse în programul de dezinsecție.