Lucrări de igienizare în parcul Izbiceni

Parcul Izbiceni este aproape un pătrat perfect așezat între strada Izbiceni, strada Lița, strada Șinca si bulevardul Gloriei. Parcul se întinde pe o suprafață de 2.499 mp și este împrejmuit de gard în extremitate sa. Copiii se pot bucura de câteva secțiuni de joaca special amenajate pentru ei, terenul de joaca deschizând-se cu un mini pod de alpinism, balansoare, leagăne și chiar mese de ping-pong.

Parcul Izbiceni dispune de alei curate și îngrijite care pot fi explorate de micuți cu ajutorul bicicletelor/trotinetelor și nu numai.

În parc zgomotul orașului este diminuat de fântâna situată în centrul său, dar și de copaci și arbuștii plantați de-alungul locației.

Daca ești în căutarea unui loc liniștit și curat, în care supravegherea copiilor se poate face ușor, dar care oferă și supraveghere video pe fiecare stâlp din acesta locație fiind montate câte patru camere pentru a oferi un unghi total de vizualizare de 360 grade, atunci parcul Izbiceni este o alegere bună, mai ales într-o după-amiază lungă de vară.

Nu foarte departe de parcul Izbiceni, pe strada Victor Daimaca este situată Parohia Dămăroaia, unde slujitorii și credincioșii din București sectorul 1 pot trăi momente deosebite de rugăciune și bucurie.

Accesul la internet în această locație a fost făcut posibil cu ajutorul directorului adjunct Alin Vieru și A.D.P. Sector 1. Rețelele wireless disponibile sunt publice, accesibile fără parolă, iar accesul la acestea este gratuit. Pentru a proteja minorii și nu numai, site-urile cu conținut nerecomandat minorilor și conexiunile care facilitează pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt restricționate în toate parcurile din sectorul 1.

Zilnic A.D.P. Sector 1 se afla pe teren și desfășoară lucrări specifice de igienizare, montare sisteme de irigații, plantare de material dendrofloricol. Curățenia include și locurile de joacă, pasajele, scuarurile și platbandele de pe domeniul public pe care le administrăm.