Internet gratuit în Parcul Eva

Parcul Eva se află între strada George Enescu, strada Nicolae Golescu și strada Arthur Verona. Acest loc de joacă confortabil poate fi găsit între Piața Romană și Ateneul Român. Ateneul este locația unde s-au petrecut momente de anvergură istorică ce s-au înscris în cartea de aur a României. Clădirea a fost realizată într-o combinație de stil neoclasic cu stil eclectic, între anii 1886 și 1888. Împrejurul marii cupole a edificiului se pot vedea, săpate în zid, numele unor învățați cunoscuți cum ar fi: Dimitrie Cantemir, Miron Costin sau Ion Heliade Rădulescu.

Fie că ești în căutarea unui parc liniștit în centrul capitalei, fie vrei să-ți petreci timpul alături de copilul tău într-un mod relaxat și distractiv, parcul Eva iți stă la dispoziție în centrul Bucureștiului oferind o suprafață de 1.881 mp. Foarte mulți bunici sau părinți cunosc acest loc, unde copiii se pot juca în voie fie în elefantul tobogan, balansoarele cu arc, toboganul mare sau chiar căsuța unde, cei mici pot inventa jocuri noi plecând de la modelele de acasă.

Înălțimea redusă a elementelor ce fac parte din spațiul de joacă special amenajat pentru copii îl recomandă ca fiind accesibil chiar și copiilor mici, astfel vor avea parte de un univers sigur, interesant și distractiv.

Locația dispune atât de supraveghere video cât și de WI-FI gratuit pentru toți cei care îi trec pragul. Soluția WI-FI este oferită la cheie de A.D.P. Sector 1 împreună cu directorul adjunct Alin Vieru și în parteneriat cu Tonka Solutions.

Avantajele oferite de o astfel de rețea de internet sunt mai mult decât vizibile, conexiunea utilizată în parc se încadrează în categoria metropolitană, vitezele fiind de 1Gb/ secundă, iar numărul de conexiuni pentru locație fiind de 1000 de conexiuni simultane, posibilitatea supraaglomerării rețelei fiind minimă.

Ce poate fi mai frumos decât să vă bucurați de o plimbare în parc și să aveți parte, în același timp, de internet wireless gratuit de mare viteză?