Lucrări de semnalizare rutieră verticală și orizontală în Sectorul 1

Vizibilitatea pe drumurile publice trebuie să fie optimă pe timp de zi și pe timp de noapte, în condiții de drum umed sau uscat.

Amenajarea trecerilor de pietoni și a covoarelor antiderapante din dreptul unităților de învățământ îi vor atenționa pe şoferi să reducă viteza.

De asemenea, la ieşirea din școli am montat garduri de protecţie. Credem că acestea vor diminua elanul copiilor care ies în fugă pe poartă direct în stradă.
Sunt măsurile pe care le-am dezvoltat prin programul de siguranţă a elevilor și sperăm ca acestea să reducă real riscul de accidente.

UTIL! Pentru montarea limitatoarelor de viteză este necesară depunerea unei solicitări în scris cu acordul a 50%+1 al locuitorilor străzii, conform cerințelor Comisiei Tehnice de Circulație.

În urma solicitării scrise, instituția noastră va întocmi documentația necesară și va fi înaintată spre avizare Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București. După obținerea avizului tehnic de la Comisia Tehnică de Circulație, acesta va fi materializat în teren de o firmă specializată.