Monitorizare video în parcul Băneasa

Parcul Băneasa ocupă o suprafață de 40.390 m2 și este situat intr-unul din colțurile pădurii Băneasa, fiind separat de Aeroportul International Băneasa de Șoseaua București-Ploiești. În parc se poate ajunge pe Aleea Privighetoarei.

Parcul vă oferă posibilitatea să vă petreceți unele dintre cele mai frumoase clipe într-un decor de basm, învăluit în verdeața, străjuit de arbori, unde veverițele sunt la ele acasă. Parcul Băneasa poate fi un refugiu de weekend al localnicilor din București, parcul afirmându-se ca fiind unul dintre cele mai notabile locuri din capitală, aici putând fi practicate diverse activități în aer liber, atât pentru cei mici cât și pentru adulți.

În imediata apropriere a parcului este situată Grădina Zoologică București, poate cel mai atractiv loc din zonă, iar Pădurea Băneasa, cel mai mare spațiu verde din București înconjoară întregul spațiu amenajat de A.D.P. Sector 1.

A.D.P. Sector 1 împreună cu dir. adj. Alin Vieru au început acțiunea de curățenie în Pădurea Băneasa, rezultatul poate fi vizibil. S-au plantat flori, s-a făcut curat, astfel copiii au liber la joacă într-un mediu sigur, departe de agitația orașului.

Ce poate fi mai frumos decât să vă bucurați de o plimbare în parcul Băneasa și să aveți parte, în același timp, de internet wireless gratuit de mare viteză? Acest lucru este acum o realitate și pentru parcul Băneasa. Fiind contemporani cu un nivel tehnologic ridicat aduce cu sine nevoia de acces la aplicații și date, oriunde s-ar afla. Acest lucru presupune și exigențe în ceea ce privește viteza de conectare și descărcare a informațiilor, atât de pe smartphone, tabletă cât și laptop sau alte dispozitive. Din acest motiv, A.D.P. Sector 1 în parteneriat cu Tonka Solutions a demarat un amplu proiect care a avut ca scop implementarea de rețele wireless de mare viteză cu acces gratuit. În ceea ce privește siguranța, parcul dispune de supraveghere video.