Prioritate pentru Administrația Domeniului Public Sector 1: marcarea și amenajarea de noi parcări

Raportul dintre numărul locurilor de parcare de reședință și numărul deținătorilor de autoturisme reprezintă unul dintre principalii indicatori de performanță ai serviciului public de administrare a parcajelor de reședință.

 Administrația Domeniului Public Sector 1 are atribuții referitoare la creșterea numărului de locuri de parcare de reședință și administrarea acestora, ținând cont de factori precum numărul din ce în ce mai mare de autoturisme, dar și  nivelul de dezvoltare urbană la nivelul Capitalei.

Rolul Administrației Domeniului Public Sector 1 este acela de a îmbunătăți indicatorii de calitate și confort ai vieții cetățenilor din această zonă administrativă.

Astfel, s-au efectuat marcaje pentru delimitarea locurilor de parcare și, de asemenea, s-au înființat și locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități.

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea

Strada Ștefan Burileanu 13
Strada Pecetei

B-dul Mihalache 164-166
 
Calea Griviței 170

Strada Ion Bianu

O altă sarcină a personalului Administrației Domeniului Public Sector 1 o reprezintă identificarea de noi zone în care pot fi amenajate parcări de reședință pentru a  satisface numărul din ce în ce mai mare de cereri venite din partea locuitorilor.