Recondiționarea spațiilor antitraumă în parcul Luigi Cazzavillan

Parcul Luigi Cazzavillan este situat între strada Transilvaniei, strada Luigi Cazzavillan și strada Temișeana.

Daca ești în căutarea unui parc diferit în București sau cauți un loc de joacă mai intim pentru copilul tău, atunci parcul Cazzavillan este o alegere perfectă. Parcul Luigi Cazzavillan are o suprafață de 2.926 mp, fiind fixat aproape de inima capitalei. Intrarea în parc este străjuită de doi arbori înalți, care parcă stau martori ai trecerii timpului. Parcul este bine îngrijit și pe lângă aerul de intimitate pe care-l emana din toți porii, perfect pentru o sesiune de lectura în aer liber sau de discuții intre prieteni, dispune și de un loc de joacă destinat copiilor cu tobogan și balansoar, astfel încât familiile de toate vârstele se pot bucura de ceea ce are de oferit.

Fiind un parc mic, iți permite să-ți supraveghezi copiii sau animalele de companie mult mai ușor, însă locația este oricum în permanență păzită și dispune de supraveghere video. Băncile sunt curate, iar tufele formează pereți de-alungul aleilor, creând, astfel, un aer cochet. Există și o cișmea pentru situațiile în care a-ți uitat să aduceți apă cu voi.

În mijlocul parcului se afla monumentul fântâna Luigi Cazzavillan, construită în anul 1905 de sculptorul Filip Marin. Întreg ansamblul, împreună cu fronturile clădirilor din jur, este reprezentativ pentru Bucureștii începutului de secol. Luigi Cazzavillan a fost un ziarist român de origine italiană, care în anul 1884 a fondat ziarul Universul.

Foarte aproape de parcul Luigi Cazzavillan se află Sala Radio. Sala este construită în 1959 și deschisă în 1961 si este cea mai mare sală de concerte simfonice din țară. Sala Radio joaca un rol important în viața muzicii clasice din România.

Locația dispune de WI-FI gratuit, astfel că cei pasionați de internet se pot bucura de o experiență completă.

Pentru a fi asigurat confortul celor care vizitează parcul, A.D.P. Sector 1 și directorul adjunct Alin Vieru s-au ocupat de curățarea în profunzime a suprafețelor antitraumă și a aparatelor destinate locurilor de joacă. Vizitați acest parc, timpul petrecut aici va fi unul de calitate!