Rețea wireless gratuită în parcul Automatica

Parcul Automatica se află între Calea Floreasca și strada Banul Andronache. Când observați că micuții dumneavoastră sunt obosiți de traseele zilnice, parcul Automatica dispune de o suprafață de aproximativ 5.127 mp pentru ca aceștia să se poată distra în siguranță. Deși nu este unul din parcurile mari ale capitalei, acesta dispune de suficient spațiu astfel încât copiii să se poată alerga și juca în voie.

Printre numeroasele momente pe care le oferă parcul pentru a vă juca alături de micuți, vom găsi balansoare, tobogane, balansoare cu arc sau chiar funii pentru cățărare și bineînțeles o podea antitraumă.

Parcul are alei curate, bănci și găzduiește atât spațiul strict destinat copiilor, dar și mese de ping-pong și mese se șah așezate în așa fel încât să te protejeze de ploaie.

În aproprierea parcului se afla Muzeul Memorial „George Călinescu”, amplasat în Str. George Călinescu nr. 53, sector 1. Muzeul se află într-o casă modestă, care se remarcă prin grădina în care sunt presărate sculpturi. În interior sunt conservate obiectele personale, mobilier, manuscrise, fotografii, documente privitoare la viața și activitatea marelui literat George Călinescu. Sunt expuse biblioteca cu cărțile lui Călinescu, obiecte de artă, icoane, tablouri.

În ceea ce privește siguranța, parcul Automatica dispune de camere de supraveghere, dar și de paznici publici. Nici cei care nu se pot desparți de tehnologie nu sunt uitați, deoarece parcul are o rețea de WI-FI gratuita.

In ceea ce privește curățenia, ADP sector 1 alături de Alin Vieru au participat la acțiunile de curățare a parcurilor si a locurilor de joacă pe care le au în administrare.

Din zonele unde am intervenit cu tratamente de dezinsecție pentru combaterea căpușelor din parcurile și locurile de joacă din Sectorul 1, face parte și parcul Automatica. În acest scop s-a acționa atât ziua, cât și pe timpul nopții.