Securitate și monitorizare în parcul Cireșoaia

Parcul Cireșoaia este amplasat în triunghiul descris de Bulevardul Bucureștii Noi, strada Cireșoaia și strada Crinului. Locația situată aproape de stația de metrou Jiului poate fi ocazia perfectă pentru cei din cartierele alăturate de a se simți relaxați într-un parc îngrijit.

Profitați de vremea însorita și încercați parcul Cireșoaia, unde, pe o suprafață de 2.902 mp veți găsi un spațiu destinat celor mici, dar nu numai, ci și vizitatorilor de orice vârsta. Aici veți găsi locuri de joacă special amenajate pentru copii, copaci îngrijiți și spațiul necesar ce așteptă copii jucăuși.

Există o mulțime de lucruri interesante în acest parc: plasa de alpinism, care este de cele mai multe ori campionul jocului pentru cei mici. Plasa oferă copiilor plăcere, iar pentru cei mai sociabili dintre ei plasa este ocazia perfectă de a lega prietenii. Să nu uităm de leagăne, orice vizită în parc include în mod invariabil un leagăn. Există, de asemenea, un tobogan mare, balansoare cu arc, dar și un mediu verde cu multă umbră, la adăpost de razele de soare.

A.D.P. Sector 1 alături de dir. adjunct Alin Vieru a implementat pentru siguranța cetățenilor, a personalului din aceste locații și nu numai supraveghere video, paznicii au posibilitatea de a accesa în timp real fluxul video live sau înregistrările din ultimele 30 de zile. Astfel, toate aceste locații sunt menținute constant sub supraveghere și, la cerere, imaginile dorite pot fi accesate rapid de către personalul responsabil de pază și protecție. Noile camere video au fost montate în locuri cu vizibilitate sporită, cu scopul de a avea o rază vizuală cât mai mare. Parcul este dotat de asemenea cu WI-FI gratuit.

În urma implementării acestui proiect, parcurile din sectorul 1 au devenit mai sigure și accesibile petrecerii timpului liber oricărui cetățean, într-un spațiu cu soare, pomi înfloriți și miros de verde crud.